torsdag 24 februari 2011

ge-kås

Va i Ullared med mami igår. Har planerat att åka ett tag men det har liksom inte blivit av. Nu kom vi i alla fall iväg och även om det är sportlov så va det väldigt lite folk. Tror att anledningen var dom j*vla TV-crewen som sprang runt å filma. Först mötte vi ett mellan sockor och underkläder och sen blev vi ofrivilligt fast bakom påslakanen medans nån tant valde örngott. Vi kunde ju ha gått iväg men vi ville ha vagnen som självklart stod klossintill tanten..haha...försökt få mami att hämta den men hon vägra, undra varför!?

Förutom TV-kamerorna så va det en mycket lyckad tur. Fick tag i allt som jag verkligen behövde; sockor, plastpåsar, schampo, deo, tvättmedel, konserver etc etc. Men viktigast av allt så gjorde jag några mer eller kanske mindre onödiga fynd ;)

 Joggingskor och fina&varma träningskläder, älskar tröjan :D


 Ny favoritväska som blir perfekt till min ljusbruna skinnjacka och svarta skor!


Äkta skinnhandskar, skärp, bok och Eclipse på DVD :)

Har invigt skor och kläder nu ikväll och dom hölll iskylan borta helt ok. Glömde mössa så öronen såg ut som stoppljus efter 10 min. Imon blir det mössa PÅ!! Ska nog spara Eclipse till helgen...lr kanske kanske se den ikväll...får se vad TV'n erbjuder!

Kramar K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar