måndag 7 februari 2011

ängelholm

Blev en heldag med S igår...såå efterlängtad å såå skoj :) Vi började det hela med att impulsshoppa på IKEA och Väla. Med tanke på hur mycket vi brukar komma hem med efter en shoppingtur så kan man knappast kalla det shopping. Blev bara några glasburkar, en skärbräda, en ny palm och några ringar. Nästan ingenting :) haha.

 Ny palm, nytt försök!

Ringar från H&M

Sen blev det soffläge med Dear John. Helt ok film men inte den bästa jag sett. Blev ganska mycket prat och ganska lite film tittande om jag ska va helt ärlig. Sen gjorde vi pizza á la S & K...skinka, banan, annanas, lök, ost och massa curry...å pizzasallad förståss!! Grymt gott. Sen återgick vi till soffläge och mer film :) En lyckad söndag, tusen tack för sällskapet S!

Idag hade vi en tidig föreläsning om Gender in Armed Conflict. Väldigt intressant och mindre feministikt än vad jag trodde det skulle bli. Sen blev det matinhandling, matlagning och diskning...lite OC och telefon med älskade I :D Kanske är dags att ta tag i semenarieplugget tills på onsdag...suck...5 sidor om ALL litteratur. Inga problem, ska bara läsa skiten först. Better get started...

Kisses K

1 kommentar:

  1. fin fin shopping! surt med parkeringsboten du :( puss puss

    SvaraRadera