torsdag 22 november 2012

nyponsoppa

Just nu är jag inne i en fas i livet som består av skola som vanligt och nyponsoppa!! Är helt totalt insnöad på varm nyponsoppa, såååå gott!! Står att det innehåller massa c-vitaminer oxå, så klassar det som nyttigt mellanmål :) Dessutom är det en quick fix i ett kök som är intejpat i papper och plast, nymålat och fullt med damm...japp renoveringen är i fullgång. So far har dom bytt luckor och handtag, spacklat väggarna och målat  taket vitt...hoppas på en bra väggfärg imon. Kan inte bli så mkt värre än de pizzeria-gula väggarna som nu är döda och begravda för evigt...fingers crossed^^

Hade btw en mysig helg hemma i hstd med familjen. Lördagen spenderades dock på ge-kås med mami och sisådär ett par miljoner andra helgfirare. Galet mkt folk men hittade en hel del fina saker, mest kläder, ändå :) Årets kap va en lång marinblå dunjacka för 399 riksdaler...jag ska inte frysa på min cykel i vinter ivf hehe. Ett par klänningar, en stickad tröja och en del småprylar fick följa med hem oxå.

Ojoj nu har klockan stuckit iväg över midnatt så det är dags att soooova. Bli mysig lunch efter skolan imon med C och L, med obligatoriskt tjejsnack :)
Kos K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar